REČI NAŠIH POLAZNIKA

Reči naših polaznika
Reči naših polaznika

"Moram priznati da je Kurs za mene bio jako neobično iskustvo. Bilo je tu svega, i učenja i praktičnih vežbi praćenih zabavom, smehom, ali i sitnim nelagodnostima. Na svakom terminu trebalo je prevazići samog sebe i ostati na nogama, bez crvenila na licu :))). Međutim, radovala sam se svakom novom času, željno iščekujući šta nas čeka sledeće! Da, i što je najvažnije, dobili smo instrukcije za dalji, svakodnevni rad na sebi, što smatram da je i najveći kvalitet ovog kursa, jer rad na sebi se nikad ne završava završetom jedne edukacije! I da, nemojte da Vas uplaši Radovan, jer zna da bude prilično surov!"

Dr sc Nevena Ivanović, asistent, Farmaceutski fakultet Univerziteta u Beogradu

"Bilo da se suočavate sa strahom od javnog nastupa ili pak želite da svoje govorničke veštine usavršite, znajte da je ovaj kurs pravi izbor za vas. Predavač svedoči da i dalje postoje individualci koji vole svoj posao, što uz veštinu da se znanje prenese čini sinergiju koja vas neće ostaviti bez utiska. Pažljivo odabrane radionice, prijatan rad u grupi i neformalna atmosfera učiniće da poželite da edukaciji prisustvujete ponovo. Potrebno je samo savladati tu naizgled prepreku u sebi, a kada se jednom oslobodite i prepustite, čuda će zaista početi da se dešavaju. Iskrena preporuka za sve."

Nataša Tajić, Digital Account Director, Ellecta Digital

"Najveći benefit koji sam stekla tokom pohađanja kursa javnog nastupa i retorike ogledaju se u činjenici da sam stekla sigurniji stav prilikom javnog nastupa, uspela sam da minimalizujem tremu, kao i da naučim neke tehnike uz pomoć kojih ću uspeti da povratim koncentraciju tokom javnog nastupa. Posebno mi se svideo odnos predavača prema polaznicima, koji se ogledao s jedne strana u profesionalizmu i ponekad je bio zaista veoma strog. Dok je s druge strane bio neposredan i učinio je budemo opušteniji prilikom učenja novih tehnika. Ovaj kurs bi ukratko opisala rečima, profesionalizam, neposrednost i pozitivan duh."

Dina Raković, konsultant, Nacionalni centar za održivi razvoj

"Meni kao preduzetniku ovaj kurs je veoma pomogao da unapredim veštine javnog nastupa, da bolje motivišem svoje zaposlene i da podignem prodaju na viši nivo. Pogotovo mi se dopao rad u malim grupama koji omogućava individualni pristup. Svima bih preporučio ovaj kurs a pogotovo onima koji žele da unaprede sopstveni biznis."

Ilija Vrzić, IT preduzetnik

"Kurs preporučujem svima koji žele da promene način na koji komuniciraju i vide svoje poslovne partnere, nadređene, kolege i uopšte, osobe sa kojima sarađuju ili pregovaraju. Menjanjem načina na koji komuniciramo svoje misli i ideje menjamo i način na koji vidimo druge, ali i sebe. Time pomeramo i granice onoga za šta smo mislili da je moguće, na veoma zabavan i interaktivan način. Odlična grupa i još bolji predavači!"

Jelena Lalević, diplomirani ekonimista, menadžer za upravljanje rizicima, Addiko banka

"Prethodnih mesec dana pohađao sam kurs Javnog nastupa i retorike u Centru za javni govor. Moram da priznam da sam pre samog početka bio veoma skeptičan po pitanju rezultata i ishoda kursa. Ta nepoverljivost je bila posledica nepoznavanja materije i susreta sa nečim novim i stranim, i već na prvim časovima u potpunosti je iščezla. Predavač je posvećen svom poslu, vešto je prenosio znanja animirajući celu grupu, a opet bodreći pojedinačno svakog polaznika. Kurs je na mene ostavio snažan utisak i sa zadovljstvom bih ga preporučio svakom ko želi da napreduje u profesionalnoj karijeri i da stekne nova znanja i veštine iz oblasti javnog nastupa."

Dušan Rajaković, načelnik službe za pravne i opšte poslove Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“